FRENZ 4 EVER

Shayari, FREE cards, Masti Unlimited, Fun, Jokes, Sms & Much More...

Frenz 4 Ever - Masti Unlimited

Hi Guest, Welcome to Frenz 4 Ever

Birthday Wishes : Many Many Happy Return Of The Day : ~ Harini, Mim2007, Mishra808, Simply_deepali.
Thought of The Day: "Be wise enough to walk away from the nonsense around you."

Lateral Thinking

Share
avatar
SourabhBasak
Administrator
Administrator

Member is :
Online
Offline


Male

Capricorn Pig

Posts : 5393
I LiveHyderabad

Job/hobbies : Storage Administrator
KARMA : 197
Reward : 613

Mood : crafty

F4e Status : Gham-e-Hayat ki tashreeh aur kya hogi,
Diya jalakar tarasta hu Roshni ke liye..

Lateral Thinking

Post by SourabhBasak on Wed Mar 25, 2009 10:58 am

This puzzle is called
Lateral Thinking.
Scroll down slowly and be honest to yourself.


Think like a wizard . . .

man
Q1. ---------
board


Ans. = man overboard


Okay, let's see if you've got the hang of it.






stand
Q2. ------------
i







Ans. = I understand







OK .. . .



Got the drift ?





Let's try a few now and see

how you fare ?




Q3. /r/e/a/d/i/n/ g/



Ans. = reading between the lines









Q4. r
road
a

d








Ans. = cross road -->






Not having a good day now, are you ?


Redeem yourself.







Q5. cycle
cycle
cycle









Ans. = tricycle






Not easy to figure out ha!








0
Q6. ---------
M.D.
Ph.D.









Ans.. = two degrees below zero






C'mon give it a little thought! !







knee
Q7. ------------
light









Ans. = neon light



( knee - on - light )







U can prove u r smart by getting this one.






ground
Q8.
------------ ---
feet feet feet
feet feet feet












Ans. = six feet underground






-->


Oh no, not again ! !








Q9. he's X himself









Ans. = he's by himself






Now u messing up big time.







Q10. ecnalg









Ans. = backward glance






Not even close! !







Q11. death ..... life









Ans. = life after death






Okay last chance ............ ......



Q12. THINK










Ans. = think big ! !







And the last one is real fundoo - - -


Q13.


ababaaabbbbaaaabbbb ababaabbaaabbbb. ..










Ans. = long time no 'C' -->

,_._,___


_________________________
avatar
Guest
Guest

Re: Lateral Thinking

Post by Guest on Fri Mar 27, 2009 12:57 pm

lol nice 1s... lol3 i git 2 wrong wink
avatar
SourabhBasak
Administrator
Administrator

Member is :
Online
Offline


Male

Capricorn Pig

Posts : 5393
I LiveHyderabad

Job/hobbies : Storage Administrator
KARMA : 197
Reward : 613

Mood : crafty

F4e Status : Gham-e-Hayat ki tashreeh aur kya hogi,
Diya jalakar tarasta hu Roshni ke liye..

Re: Lateral Thinking

Post by SourabhBasak on Wed Apr 01, 2009 8:48 am

Hoshiyar ho rahe ho........... sab meri sangat ka asar hai chill chill
@Baba wrote:lol nice 1s... lol3 i git 2 wrong wink


_________________________

Sponsored content

Re: Lateral Thinking

Post by Sponsored content


    Current date/time is Mon Dec 11, 2017 1:13 pm