FRENZ 4 EVER

Shayari, FREE cards, Masti Unlimited, Fun, Jokes, Sms & Much More...

Frenz 4 Ever - Masti Unlimited

Hi Guest, Welcome to Frenz 4 Ever

Birthday Wishes : Many Many Happy Return Of The Day : ~ Harini, Mim2007, Mishra808, Simply_deepali.
Thought of The Day: "Be wise enough to walk away from the nonsense around you."

…”Top 10 most stupid question people ask”…

Share
avatar
roshini
Frenz Hero
Frenz Hero

Member is :
Online
Offline


Female

Aries Buffalo

Posts : 5368
Job/hobbies : fashion designing
KARMA : 75
Reward : 176

Mood : embarrassed

sunny …”Top 10 most stupid question people ask”…

Post by roshini on Sun Feb 21, 2010 10:38 pm

…”Top 10 most stupid question people ask”…



1. At the movies:





When you meet acquaintances/ friends.. .
Stupid Question:- Hey, what are you doing here?

Answer:- Dont u know, I sell tickets in black over here...

2. In the bus:





A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet...
Stupid Question:- Sorry, did that hurt?

Answer:- No, not at all, I'm on local anesthesia.. ...why don't you
try again.

3. At a funeral:





One of the teary-eyed people ask...
Stupid Question:- Why, why him, of all people.

Answer:- Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant: When you ask the waiter





Stupid Question:-
Is the "Butter Paneer Masala" good??

Answer:- No, its terrible and made of adulterated cement. We
occassionaly also spit in it.

5. At a family get-together:





When some distant aunt meets you after years
Stupid Question:-Munna, Chickoo, you've become so big.

Answer:- Well you haven't particularly shrunk yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you ask...





Stupid Question:- Is the guy you're marrying good?

Answer:- No, he's a miserable wife-beating ,insensitive lout...it's just
the money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call...





Stupid Question:- Sorry. were you sleeping?

Answer :- No. I was doing research on whether the Zulu tribes in
Africa marry or not. You thought I was sleeping.... you dumb witted
moron.

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair...





Stupid Question:- Hey have you had a haircut?

Answer:- No, its autumn and I'm shedding.... ..

9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth...





Stupid Question:- Tell me if it hurts?

Answer:- No it wont. It will just bleed.

10. You are smoking a cigarette and a cute woman in your office
asks...





Stupid Question:- Oh, so you smoke.

Answer:- Gosh, it's a miracle ...........it was a piece of chalk and
now it's in flames!!!


_________________________
"You can't tell time, time tells you."

avatar
SourabhBasak
Administrator
Administrator

Member is :
Online
Offline


Male

Capricorn Pig

Posts : 5393
I LiveHyderabad

Job/hobbies : Storage Administrator
KARMA : 197
Reward : 613

Mood : crafty

F4e Status : Gham-e-Hayat ki tashreeh aur kya hogi,
Diya jalakar tarasta hu Roshni ke liye..

sunny Re: …”Top 10 most stupid question people ask”…

Post by SourabhBasak on Mon Feb 22, 2010 12:08 pm

Good one dear.... a +k for this sharing,......


_________________________
avatar
roshini
Frenz Hero
Frenz Hero

Member is :
Online
Offline


Female

Aries Buffalo

Posts : 5368
Job/hobbies : fashion designing
KARMA : 75
Reward : 176

Mood : embarrassed

sunny Re: …”Top 10 most stupid question people ask”…

Post by roshini on Mon Feb 22, 2010 2:10 pm

thnks 100rab jiii...
@sourabhbasak wrote:Good one dear.... a +k for this sharing,......
Dancing Doll Dancing Doll Dancing Doll


_________________________
"You can't tell time, time tells you."


Sponsored content

sunny Re: …”Top 10 most stupid question people ask”…

Post by Sponsored content


    Current date/time is Sat Dec 16, 2017 12:48 pm