FRENZ 4 EVER

Shayari, FREE cards, Masti Unlimited, Fun, Jokes, Sms & Much More...

Frenz 4 Ever - Masti Unlimited

Hi Guest, Welcome to Frenz 4 Ever

Birthday Wishes : Many Many Happy Return Of The Day : ~ Harini, Mim2007, Mishra808, Simply_deepali.
Thought of The Day: "Be wise enough to walk away from the nonsense around you."

Smile on your faces.... I like it...

Share
avatar
Admin
Administrator
Administrator

Member is :
Online
Offline


Male

Virgo Monkey

Posts : 1633
Humor : Naughty

KARMA : 51
Reward : 152

Smile on your faces.... I like it...

Post by Admin on Mon Dec 01, 2008 1:45 pm

Q.1 RAM SITA HAI ... TO RAM KAUN HAI ??
Ans - . TAILOR ( darzi )


Q2. SITA RAM HAI TO SITA KAUN HAI
Ans - . Sita MEMORY hai (RAM: Random Access Memory)


Q3. Harbhajan ask's Kumble to bring a pepsi... Kumble brings a bottle of pepsi but goes directly to Shehwag.? why ?? why ?? :-)
Ans:- Shehwag is an opener


Q5. Woh kya hai jo Dil main hain, Mann main hai par Dhadkan main nahi?
Ans:- aarey Aamir Khan !!!!!!!


Q6. What will! u call a person who is leaving India ??
Socho...............
Ans:- Hindustan Lever (Leaver).


Q7. Kalidas ka ek bhai joote banata tha us ka naam kya tha?
Ans:- adidas


Q8. Luv and Kush are going to a village & in between comes a well.
Luv falls into the well. Why ?
Ans:- Because Luv is blind!!!!!


Q.9 Now Kush also jumps inside. Why? OK lot's of head scratching done.
Ans:- Luv ke liye saala kuch bhi karega!!!!


Q 10. Jackie Chan ki saas ka naam kya hai?.. nahi pata..??
Ans:- D'Cold chain ki saans

HOPE U LIKE IT !!!!!!!


_________________________
avatar
Guest
Guest

Re: Smile on your faces.... I like it...

Post by Guest on Mon Dec 01, 2008 2:10 pm

lolzzz nice 1s... :lol!: moving to jokes section though...
avatar
SourabhBasak
Administrator
Administrator

Member is :
Online
Offline


Male

Capricorn Pig

Posts : 5393
I LiveHyderabad

Job/hobbies : Storage Administrator
KARMA : 197
Reward : 613

Mood : crafty

F4e Status : Gham-e-Hayat ki tashreeh aur kya hogi,
Diya jalakar tarasta hu Roshni ke liye..

Re: Smile on your faces.... I like it...

Post by SourabhBasak on Mon Dec 01, 2008 5:42 pm

Lolzzzzz what a relation between old one and new technologies... cool nilu... lolzzz


_________________________
avatar
kool~nomi
Elite Member
Elite Member

Member is :
Online
Offline


Male

Capricorn Tiger

Posts : 1127
I Livekisi ke dil mein

Job/hobbies : student
KARMA : 0
Reward : 0

Mood : artistic

F4e Status : wah wah

Re: Smile on your faces.... I like it...

Post by kool~nomi on Mon Dec 01, 2008 7:58 pm

hahahaha .,..........nice nilu :=D>:


_________________________
Kheeeeeeeeeeench Ke rakhne kaa....

Sponsored content

Re: Smile on your faces.... I like it...

Post by Sponsored content


    Current date/time is Tue Dec 12, 2017 7:22 pm